S.C. Andor S.R.L. va pune la dispozitie spre inchiriere utilajele de constructie necesare pentru proiectele d-voastra, la cele mai accesibile preturi si o calitate superioara a fortei de munca. Pentru clientii nostri mai vechi cat si pentru potentialii clienti, noi furnizam personal calificat, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor, asigurand astfel rezultate finale superioare.
Oferta S.C. Andor S.R.L. privind inchirierea de utilaje constructii include printre altele si modelele:
•    Autogreder DZ143,
•    Cilindru Vibro Compactor BOMAG 120 AD3,
•    Cilindru Vibro Compactor HAMM 3520,
•    Excavator O&K RH 8.5 Cupa 1.5 m3,
•    Excavator O&K RH 8.5 Cupa 1.9 m3
•    Incarcator Frontal Hanomag 55D
•    Buldoexcavator JCB 3CX
•    Basculanta 8×4 Mercedes cu 4 axe

Putem sa afirmam cu incredere ca oferta noastra, atat in ceea ce priveste calitatea cat si preturile de inchiriere a utilajelor de constructii, este extrem de avantajoasa, d-voastra si proiectele d-voastra avand doar de beneficiat si castigat de pe urma ei. Noi ne asumam responsabilitatea de a va oferi si livra cu promptitudine utilajele de constructii de care aveti nevoie, precum iar preturile de inchiriere a acestora sunt avantajoase si negociabile in functie de tipul si perioada contractului pe care il incheiem cu d-voastra. Un alt avantaj este ca preturile practicate de S.C. Andor S.R.L. include si operatorii calificati care opereaza aceste utilaje de constructii.
S.C. Andor S.R.L. are o experienta de peste 10 ani in domeniul inchirierilor de utilaje de constructii, asa ca va putem oferi si consultanta in a identifica corect utilajele de care aveti nevoie pentru executarea lucrarilor in cel mai eficient mode posibil, si bineinteles la cel mai avantajos pret de pe piata. Utilajele de constructii S.C. Andor S.R.L. sunt intotdeauna pregatite si verificate, avand revizia tehnica la zi si, cel mai important, sunt gata de lucru imediat. Fie ca aveti un proiect de terasare, excavare, executare platforme, etc. S.C. Andor S.R.L. va sta la dispozitie pentru orice solicitare de inchirieri.

Cand apelati la S.C. Andor S.R.L., apelati cu incredere deoarece aici beneficiati de profesionalism si seriozitate la cele mai avantajoase preturi in inchirierea utilajelor de constructie!

GASESTE RAPID UTILAJUL DE CARE AI NEVOIE!