S.C. Andor S.r.l. va pune la dispozitie si servicii de inchiriere buldozer Komatsu, model D65EX, pentru realizarea de excavatii si sapaturi profesionale in Cluj-Napoca. Aceste buldozer Komatsu prezinta o data de fabricatie din 2004, avand o greutate totala de 20 de tone.

Pe langa buldozerul Komatsu, S.C. Andor S.r.l. va mai pune la dispozitie si un buldoexcavator cu greutate de 8 tone, precum si un excavator pe roti cu picon de 16 tone. Modul de lucru al buldozer Komatsu genereaza sapaturi cu viteza si putere adecvata în timp ce reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2.

Cu ajutorul buldozerului Komatsu D65EX,a unui excavator de 35 tone si cilindrii compactoare de la 2tone 22 tone si autogredere, S.C. Andor S.r.l. va ofera posibilitatea de a executa terasamente profesionale, excavatii si sapaturi respectand prevederile, standardele si normele in vigoare, conform specificatiilor tehnice.

Pentru detalii privind inchirierea unoi astfel de buldozer de 20 de tone, a unul buldoexcavator de 8 tone si un excavator pe roti cu picon de 16 tone, sau pentru alte informatii privind serviciile profesioniste de terasare oferite de noi, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul Cerere de Oferta de pe site-ul nostru www.andorutilaje.ro

GASESTE RAPID UTILAJUL DE CARE AI NEVOIE!