Inchiriere Cilindru Compactor Cluj

SC ANDOR SRL va pune la dispozitie o gama larga de utilaje necesare in orice tip de constructii, aici intrand si serviciile de terasare profesionale pe care vi le oferim, imposibil de realizat fara utilizarea cilindrelor compactoare de tonaje diferite, in functie de necestatile D-voastra.

Oferta de cilindre compactoare disponibile in zona Cluj, oferita de SC ANDOR SRL este avantajoasa atat pentru client cat si pentru proiectul D-voastra, astfel ca noi vom livra utilajele necesare terasarii de exemplu, in cel mai scurt timp si in limita stocurilor disponibile, beneficiind de preturi avantajoase si negociabile in functie de perioada contractului pe care il incheiem cu D-voastra.

In ceea ce priveste serviciile noastre de inchiriere utilaje de terasare, in prezent dispunem de trei tipuri de cilindre vibro-compactoare de tonaje diferite, pentru a acoperi o gama cat mai larga de tipuri si spatii de terasare in Cluj-Napoca:

1. Inchiriere Cilindru Vibrocompactor HAMM 3520, an de fabricatie 2006, greutate 20 de tone.
2. Inchiriere Cilindru Vibrocompactor BOMAG 120 AD3, an de fabricatie 2002, greutate 2,8 tone.
3. Inchiriere Cilindru Vibrocompactor Dynapac CA512, an de fabricatie 2007, greutate 17 tone.

In functie de tipul D-voastra de proiect de terasament in Cluj-Napoca, S.C. Andor S.R.L. va ofera si consultanta privind administrarea si incadrarea cilindrelor compactoare sau vibrocompactoare pentru o mai mai eficienta. In plus, va putem pune la dispozitie si operatori experimentati in operarea acestor cilindre compactoare pentru rezultatele finale asteptate.

Daca doriti sa beneficiati de cele mai bune servicii de inchiriere de cilindre compactoare pentru poriecte de terasament in Cluj-Napoca, S.C. Andor S.R.L. este partenerul D-voastra ideal! Contactati-ne pentru mai multe detalii si preturi, iar raspunsul garantat va fi cel pe care il asteptati!

Gaseste rapid utilajul de care ai nevoie!

Cere Oferta Inchiriere