Servicii

Daca sunteti in cautarea unor solutii rapide, eficiente si profesionale merita sa iti pui increderea in S.C. Andor S.R.L. Utilaje. Prestator de servicii orientate catre satisfacerea cerintelor in materie de constructii, Andor Utilaje inchiriaza si pune la dispozitia clientului utilaje de constructii de ultima ora si de orice marca dorita.
Pe langa inchirierea de utilaje si echipamente esentiale unui proiect de constructie solid, S.C. Andor S.R.L. se implica si in lucrari precum terasamente de drumuri la cele mai inalte nivele calitative, executarea de platforme, excavatii si tot ceea ce inseamna proiect de constructie si amenajare profesionist executat.
Ceea ce S.C. Andor S.R.L.  ofera in plus fata de orice alta firma de prestari servicii in departamentul constructiilor este consultanta in privinta necesitatiilor si un timp scurt de livrare a echipamentelor dorite impreuna cu operatori experimentati.

De asemenea, daca gusturile d-voastra sunt variate iar ceea ce va doriti este calitatea la un pret avantajos, nu veti regreta ca ne-ai contactat. Gama noastra de utilaje este variata iar perioada de inchiriere a echipamentelor este flexibila. Suntem determinati sa va oferim exact ceea ce aveti nevoie pentru a duce la bun sfarsit proiectul d-voastra. In vederea acestui scop, suntem gata sa ajutam cu inchirierea de utilaje si echipamente pentru constructii cum ar fi terasamente de drumuri, compactari, nivelari, excavatii, sapaturi lacuri, lucrari de fundatie, transport material de pe santier dupa excavatii, etc.

Cu o experienta de 10 ani atat in furnizarea de utilaje si echipamente necesare departamentului de constructii cat si in punerea la dispozitie a echipelor de personal calificat pentru executarea corecta a unui proiect de constructie, S.C. Andor S.R.L. este cel care te conduce pe drumul spre succes.


Gaseste rapid utilajul de care ai nevoie!

Cere Oferta Inchiriere