Lucrari Terasamente Cluj

Daca doriti rezultate exceptionale pentru a duce la bun sfarsit lucrari de constructii in cel mai scurt timp si cu cele mai bune utilaje, atunci va recomandam sa apelati la S.C. ANDOR S.R.L pentru ca aici veti gasi ceea ce cautati la o calitate remarcabila.

Pe langa faptul ca S.C. ANDOR S.R.L. ofera spre inchiriat echipamente profesioniste de constructii si pune la dispozitie transport pentru livrarea acestora, ofera si consultanta pentru executarea lucrarilor de terasamente in Cluj-Napoca. Membrii echipei noastre sunt calificati si va vor oferi asistenta in ceea ce aveti nevoie pentru a va realiza cu succes proiectele de terasament. Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu, firma reprezinta un partener de incredere pe piata constructiilor civile, industrial si edilitare.

Pentru executarea lucrarilor de terasamente din Cluj-Napoca S.C. ANDOR S.R.L. ofera spre inchiriere utilaje profesionale de constructie la care puteti apela cu incredere si va vor fi livrate in timp scurt si la preturi accesibile.

S.C. ANDOR S.R.L. va ofera servicii de terasare profesionala cu ajutorul echipamentelor de constructii pe care le ofera spre inchirie. In cazul lucrarilor de terasamente pe care le aveti in derulare firma noastra va ofera trei utilaje pentru a va desfasura munca in cele mai optime conditii si anume Cilindrul Vibrocompactor modelul HAMM 3520, modelul BOMAG 120 AD3 si modelul Dynapac CA512; acestea sunt potrivite pentru lucrarile de terasamente. S.C. ANDOR S.R.L. va ofera informatii dar si asistenta pentru a va finaliza lucrarile eficient la timp.

Gaseste rapid utilajul de care ai nevoie!

Cere Oferta Inchiriere