Excavator de Inchiriat

Andor srl va pune la dispozitie o gama larga de excavatoare necesare in orice tip de constructii in Cluj Napoca cat si in tara, aici intrand si sapaturile profesionale si de extragere a balastului, nisipului si pietrei sparte ori a altor matriale din locurile greu accesibile, imposibil de realizat fara utilizarea excavatoarelor de tonaje diferite, in functie de necestatile clientului.

Oferta de excavatoare disponibile in zona judetului Cluj, oferita de Andor srl  este avantajoasa atat pentru orice fel de clienti si orice fel de proiecte, astfel ca noi vom livra utilajele necesare sapatului de pamant de exemplu, in cel mai scurt timp si in limita stocurilor disponibile, beneficiind de preturi avantajoase si negociabile in functie de perioada contractului pe care il incheiem cu dumneavoastra.

In ceea ce priveste serviciile noastre de inchiriere excavatoare atat pe roti cat si cu picon sau pe senile, in prezent dispunem de trei tipuri de excavatoare de tonaje diferite, pentru a acoperi o gama cat mai larga de tipuri si sapaturi in Cluj-Napoca:

 

  1. Inchiriere Excavator pe roti cu picon JCB JS160, an de fabricatie 2010, greutate 16 de tone.
  2. Inchiriere Excavator O&K RH 8.5, an de fabricatie 2003, greutate 28 de tone, cupa 1,9 m3.
  3. Inchiriere Excavator O&K RH 8.5 pe senile, an de fabricatie 2003, greutate 26 de tone, cupa 1,5 m3.

 

In functie de tipul dumneavoastra de proiect Cluj-Napoca si in judetul Cluj, S.C. ANDOR S.R.L. va ofera si consultanta privind administrarea si incadrarea excavatoarelor pentru o eficienta cat mai mare. In plus, va putem pune la dispozitie si operatori experimentati in operarea acestor excavatoare pentru rezultatele finale asteptate.

Daca doriti sa beneficiati de cele mai bune servicii de inchiriere de excavatoare pentru proiecte de sapaturi profesionale in Cluj-Napoca, S.C. ANDOR S.R.L. este partenerul domneavoastra ideal! Contactati-ne pentru mai multe detalii si preturi, iar raspunsul garantat va fi cel pe care il asteptati!

Gaseste rapid utilajul de care ai nevoie!

Cere Oferta Inchiriere