Inchiriere Excavator 40 tone

SC ANDOR SRL va pune la dispozitie o gama larga de utilaje necesare in orice tip de constructii, aici intrand si serviciile de sapat si incarcat pamantul pe care vi le oferim, imposibil de realizat fara utilizarea excavatoarelor de tonaje diferite, printre care un excavator de 40 tone in functie de necestatile D-voastra.

Oferta de excavatoare disponibile in zona Cluj, oferita de SC ANDOR SRL este avantajoasa atat pentru client cat si pentru proiectul D-voastra, astfel ca noi vom livra utilajele necesare pentru sapat si incarcat pamantul, in cel mai scurt timp si in limita stocurilor disponibile, beneficiind de preturi avantajoase si negociabile in functie de perioada contractului pe care il incheiem cu D-voastra.

In ceea ce priveste serviciile noastre de inchiriere excavatoare, in prezent dispunem de patru tipuri de excavatoare de tonaje diferite, pentru a acoperi o gama cat mai larga de tipuri si spatii de terasare in Cluj-Napoca:

1. Inchiriere Excavator 40 tone, an de fabricatie 2008.
2. Inchiriere Excavator Hyundai 320 LC-7A, an de fabricatie 2008, greutate 35 tone.
3. Inchiriere Excavator O&K RH 8.5, an de fabricatie 2003, greutate 28 tone.
4. Inchiriere Excavator pe roti JCB JS160, an de fabricatie 2010, greutate 16 tone.

In functie de tipul D-voastra de proiect in Cluj-Napoca, S.C. Andor S.R.L. va ofera si consultanta privind administrarea si incadrarea excavatoarelor. In plus, va putem pune la dispozitie si operatori experimentati in operarea acestor excavatoare pentru rezultatele finale asteptate.

Daca doriti sa beneficiati de cele mai bune servicii de inchiriere de excavatoare de 40 tone pentru proiecte de terasament in Cluj-Napoca, S.C. Andor S.R.L. este partenerul D-voastra ideal! Contactati-ne pentru mai multe detalii si preturi, iar raspunsul garantat va fi cel pe care il asteptati!

Gaseste rapid utilajul de care ai nevoie!

Cere Oferta Inchiriere