Inchiriere Cilindri Compactori HAMM

S.C. Andor S.r.l. va pune la dispozitie si servicii de inchiriere Cilindri Compactori marca HAMM, model 3518 HT, cu segmenti picior de oaie pentru realizarea terasamentelor profesionale in Cluj-Napoca. Acesti cilindri compactori cu segmenti picior de oaie prezinta o data de fabricatie din 2005, avand o greutate totala de 20 de tone.

Pe langa cilindrul compactor HAMM 3518 HT, S.C. Andor S.r.l. va mai pune la dispozitie si cilindri compactori cu greutate redusa, de 2 respetiv 3 tone. Compactarea prin vibrare hidraulica este esentiala in realizarea diverselor tipuri de terasamente, oferind posibilitatea unei indesari mai eficiente a pamantului sau a pietrisului.

Cu ajutorul Cilindrilor Compactori HAMM 3518 HT cu segmenti picior de oaie de 20 tone, a cilindrilor compactori de 2 tone, respectiv a cilindrilor compactori de 3 tone, S.C. Andor S.r.l. va ofera posibilitatea de a executa terasamente profesionale, respectand prevederile, standardele si normele in vigoare, conform specificatiilor tehnice.

Pentru detalii privind inchirierea unor astfel de cilindri compactori de 20 de tone, 2 tone si 3 tone, sau pentru alte informatii privind serviciile profesioniste de terasare oferite de noi, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul Cerere de Oferta de pe site-ul nostru www.andorutilaje.ro

Gaseste rapid utilajul de care ai nevoie!

Cere Oferta Inchiriere