Despre Noi

Prezentare Andor Utilaje

S.C. Andor S.R.L. reprezinta un partner de incredere pe piata constructiilor civile din Cluj Napoca, industrial si edilitare prin furnizarea serviciilor si pentru inchiriere de utilaje si echipamente de constructii, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.
Echipa noastra este una experimentate si profesionista, compania evoluand mereu in functie de cerintele pietii, dar reusim in acelasi timp sa imbinam traditia cu noile tehnologii pentru rezultate optime.
Pe langa serviciile de inchiriere a utilajelor de constructii din Cluj, echipa S.C. Andor S.R.L. mai ofera si consultanta in administrarea si incadrarea utilajelor inchiriate conform fiecarei lucrari, in ceea ce priveste timpul, energia utilizata si resursele implicate. In plus, S.C. Andor S.R.L. va ofera si servicii de transport a utilajelor inchiriate pe santierele d-voastra atat in Cluj Napoca cat si in orasele unde dispuneti de santier, beneficiind de mijloacele de transport necesare pentru a realiza acest lucru in cel mai scurt timp si cu costuri optime.
Obiectul nostru este de a dezvolta relatii de parteneriat de inalta calitate atat cu clientii nostri, potentialii clienti, cat si cu furnizorii si colaboratorii nostri, politica S.C. Andor S.R.L. bazandu-se pe un respect reciproc si pe eficienta serviciilor noastre.
Echipa noastra este alcatuita din personal calificat in domeniul constructiilor precum si utilaje de constructii civile in Cluj Napoca validate tehnic prin certificate de atestare, oferind si mentinand standarde de cea mai inalta calitate. Portofoliul de utilaje din dotarea S.C. Andor S.R.L. oferite spre inchiriere permit executarea unor lucrari complexe, gandirea inovatoare, tehnologiile aplicate si capacitatea profesionala a angajatilor nostri transformandu-ne in parteneri ideali pentru realizarea unor proiecte variate de constructii.
Tehnica manageriala a S.C. Andor S.R.L. este flexibila si eficienta, avand capacitatea de a satisface orice cerinta tehnica si de calitate a beneficiarilor nostri, garantand respectarea termenelor limita si punand la dispozitie utilajele necesare cu cea mai mare promptitudine.
S.C. Andor S.R.L. va sta la dispozitie pentru  orice solicitare pentru inchirieri de utilaje in Cluj Napoca, fie pentru consultanta in alegerea utilajelor celor mai potrivite pentru santierul unde va desfasurati activitatea.

Esti interesat de un utilaj de inchiriat?

Cere Oferta utilaje