S.C. Andor S.R.L. are o experienta de 10 ani in domeniul prestarilor de servicii in materie de constructii si este un partener de incredere pe piata constructiilor civile din Cluj Napoca.

Ceea ce diferentiaza S.C. Andor S.R.L. de alte companii din domeniul constructiilor este ca noi va putem pune la dispozitie in timp util si cu cea mai mare promptitudine oricare dintre utilajele de constructii si excavatii pe care le detinem, si nu doar atat. Avand in vedere ca operarea si manevrarea acestor utilaje trebuie realizata profesional, va putempune la dispozitie si personal calificat in operarea excavatoarelor si a altor utilaje de constructii.

Echipa noastra experimentata si profesionista va garanteaza atat livrarea prompta a utilajelor cat si rezultate optime in proiectele dumnevoastra de excavatie daca utilizati oricare din utilajele pe care vi le punem la dispozitie.

Pentru lucrari de excavatii, va putem pune la dispozitie excavatorul O&K RH 8.5 fabricat in 2003, cu o greutate de 28 de tone si o cupa de 1,9 metri cubi sau excavatorul O&K RH 8.5 fabricat tot in 2003 si cu o greutate de 26 de tone si o cupa de 1,5 tone. De asemenea, puteti beneficia si de buldoexcavatorul JCB 3CX fabricat in anul 2002 si care ofera arezultate optime in urma lucrarilor de terasament, excavatii si decopertari.

Asadar, daca vreti sa beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret si de cele mai bune rezultate in urma lucrarilor de excavatie in proiectul dumneavoastra, S.C. Andor S.R.L. va ofera cele mai bune servicii la cele mai bune preturi. Inchiriem utilaje de excavatie de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp, va oferim consultanta in privinta utilizarii utilajelor si va garantam ca veti beneficia de personal profesionist pentru operarea utilajelor.

Daca vreti sa beneficiati de seriozitate si de cele mai bune servicii, S.C. Andor S.R.L. este cel mai bun partener pe care il puteti alege in realizarea lucrarilor dumnevoastra de excavatie si nu numai.

GASESTE RAPID UTILAJUL DE CARE AI NEVOIE!