Inchiriere Excavator 35 tone

S.C. Andor S.r.l. va pune la dispozitie si servicii de inchiriere Inchiriere Excavator 35 tone marca Hyundai, model 320 LC-7A, pentru realizarea lucrarilor de consstructie profesionala in Cluj-Napoca. Acest Excavator Hyundai 320 LC-7A prezinta o data de fabricatie din anul 2008, avand o greutate totala de 35 de tone.

Pe langa Excavator Hyundai 320 LC-7A, S.C. Andor S.r.l. va mai pune la dispozitie si excavatoare cu greutate de 16 tone ,28 tone respectiv 40 tone. Exacavatorul este esential pentru sapat si incarcat pamantul la diferite lucrari de terasament profesionale.

Cu ajutorul Excavator Hyundai 320 LC-7A de 35 tone, a excavatoarelor de 16 tone cu picon, 28 tone respectiv a excavatorului de 40 tone, S.C. Andor S.r.l. va ofera posibilitatea de a executa terasamente profesionale, respectand prevederile, standardele si normele in vigoare, conform specificatiilor tehnice.

Pentru detalii privind inchirierea unor astfel de excavatoare de 35 de tone, 16 tone, 28 tone, excavator de 40 tone sau pentru alte informatii privind serviciile profesioniste de sapat si incarcat pamantul oferite de noi, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul Cerere de Oferta de pe site-ul nostru www.andorutilaje.ro

Gaseste rapid utilajul de care ai nevoie!

Cere Oferta Inchiriere