Excavatii Sapaturi Lacuri Cluj

S.C. ANDOR S.R.L. va ofera servicii de inchiriere a unor echipamente profesionale de constructie pentru a va derula cu success orice tip de lucrare. Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu, S.C. ANDOR S.R.L. si-a castigat un renume si se bucura de titlul de partener de incredere pe piata constructiilor civile, industriale si edilitare din Cluj-Napoca si va sta la dispozititie pentru lucrari de excavatii, sapaturi lacuri sau orice tip de constructie.

Pentru cele mai bune rezultate S.C. ANDOR S.R.L. va garanteaza calitate si o echipa profesionista, calificata, care va ofera consultanta in alegerea utilajelor potrivite pentru realizarea unor proiecte variate de constructii.

Avand ca obiectiv dezvoltarea relatiilor de parteneriat de inalta calitate cu clientii, colaboratorii, dar si cu furnizorii, S.C. ANDOR S.R.L. va asigura transportul utilajelor profesionale de constructii in timp eficient si la cele mai bune preturi.

Pentru lucrarile de excavatie sau sapaturi lacuri in Cluj-Napoca va inchiriem Excavatorul O&K RH 8.5, an de fabricatie 2003, greutate 28 de tone, cupa 1.9 m3, Excavatorul O&K RH 8.5, an de fabricatie 2003, greutate 26 de tone, cupa 1.5 m3 sau Buldoexcavatorul JCB 3CX, an de fabricatie 2002. Aceste echipamente va vor fi la dispozitie in cel mai scurt timp pentru a va duce la bun sfarsit proiectele de excavatie si sapaturi lacuri in cele mai bune conditii.

Apelati cu incredere la S.C. ANDOR S.R.L. si va veti convinge apoi ca ati facut alegerea potrivita. Veti beneficia de utilaje profesionale de constructii pentru lucrari de excavatii si sapaturi lacuri in Cluj-Napoca si nu numai, care va vor fi transportate la timp si al preturi atractive pentru a va finaliza cu succes proiectele.

Gaseste rapid utilajul de care ai nevoie!

Cere Oferta Inchiriere